Het Zuiderveld is een kleinschalig park bestaande uit vrijstaande bungalows met ongeveer 1000m2 eigen tuin in de driehoek Hoogeveen, Coevorden en Emmen. Het park ligt aan de rand vanboswachterij Gees, grenst rechtstreeks aan het schitterende heidegebied De Hoge Stoep en daarnaast aan ca. 1100 ha bossen.

"Het Zuiderveld" heeft een Zoover Award gewonnen, omdat het in zijn categorie als beste bungalowpark naar voren kwam. Het park scoorde vooral hoog bij gezinnen met jonge kinderen en bij oudere bezoekers.(Zoover waardering 8,5)

Er zijn prachtige vennen en een beekdal en er is sprake van een bijzonder coulissen landschap. Een natuurlijk park, waar je helemaal (op) jezelf kunt zijn, waar je 's morgens gewekt wordt door de vogels, waar je 's avonds een zwarte lucht treft en de sterren je tegemoet schitteren, waar verkeerslawaai niet bestaat en waar wandelschoenen, verrekijker, fototoestel en fiets (ook te huur) DE ingredienten zijn voor een onthaaste vakantie.

De omgeving leent zich uitermate voor een heerlijke vakantie. Het dorp Gees ligt op fietsafstand van het Zuiderveld. Het is één van de karakteristieke Drentse dorpjes, zoals ook Meppen en Aalden.

U vindt in de omgeving de bekende Dehullu galerie beelden- en plantentuin, geopend van mei tot september,alsmede een geitenfokkerij en kaasboerderij in Gees, viswater (3 km), het dorp Orvelte (14 km), kaas en zuivelboerderij en sauna "De Brug" in Oosterhesselen (5 km), een openlucht zwembad in Zwinderen (4 km), golfbaan en recreatieplassen, allemaal bereikbaar via rustige wegen en fietspaden.

Op het park ook restaurant De Hooge stoep met met een door bomen beschut zonnig terras. Of u nu jong of iets ouder bent, voor de verjaardag van je oma komt, een familiereünie heeft of op bezoek komt bij gasten op Bungalowpark Het Zuiderveld, dineren bij restaurant De Hooge Stoep betekent dat de gast van een maaltijd geniet, in een sfeer van huiselijke warmte.. Natuurlijk kunt u ook uw ontbijt of diner aan de bungalow bezorgd krijgen. Uw overige boodschappen kunt u verkrijgen bij de Super in het rustieke dorp Gees.

Routebeschrijving, klik hier.

shopify analytics